De 3 meest populaire interieurtrends van 2022

Woonprogramma’s zijn al jaar en dag een zeer populair genre op tv. Deze programma’s zijn voor commerciële zenders goed te produceren door de veelvoud aan sponsoren, maar daarnaast zijn de tv-programma’s op het gebied van lifestyle en interieur ook een ideale vorm voor kijkers, die vanaf hun eigen bank inspiratie kunnen opdoen voor een nieuw interieur, waaronder raamdecoratie op maat, en shutters op maat. Afgelopen maanden werd de kijker via televisie programma’s als Kopen zonder kijken, De perfecte verbouwing, Paleis voor een prikkie, The World’s Most Extraordinary Homes en Tiny House Battle getrakteerd op een flinke portie wooninspiratie. Wat kunnen we komende maanden in deze televisieprogramma’s verwachten, oftewel wat zijn de meest populaire woontrends voor komend jaar?

Dit worden de woontrends:

  • Retro 70”s
    De jaren 70 komt weer terug in de huiskamer. Niet meer individueel achter ons eigen scherm, maar vanuit de zitkuil allemaal gezellig weer naar televisie kijken. Bij de kringloop zijn jaren 70-woondecoraties en meubels steeds moeilijker te krijgen, dus de meubels van grootmoeder gaan dit maal niet meer naar het grofvuil, maar krijgen een nieuwe bestemming in de woonkamer. Mooie manier van recycling en duurzaamheid!
  • Urban 90’s
    Revivals zijn er al er continue, maar nu gaan we voor het eerst ook veel stedelijke 90’s interieur en woondecoratie terug zien. Ook op de radio en tv gaan we steeds meer jaren ’90 nostalgie terugzien, waaronder TMF, Spice Girls, Vanilla Ice en MC Hammer.
  • Duurzame en organische materialen in ronde vormen
    Niet alleen recycling, maar ook duurzame en organische woondecoratie (waaronder hout) zullen komend jaar in veel tv-programma’s en woonwinkels en uiteindelijk in de woonkamer terug te zien zijn.  

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*