Dave Minneboo (Qmusic): ‘ ‘Radio 2 zal weer marktleider worden’


Voor het eerst in haar historie is Qmusic het best beluisterde radiostation van Nederland.  Programmadirecteur Dave Minneboo verwacht dat Qmusic het marktleiderschap binnenkort ook weer aan die zender zal kwijtraken als de Top 2000 van start gaat.


 “Dat heeft zo’n invloed op de luistercijfers. Daarna zullen wij wel weer flink in de buurt van Radio 2 komen.”, meldt Minneboo aan Nu.nl

9 Comments

 1. Die Top 2000 gaat anders ook gruwelijk vervelen met ieder jaar hetzelfde gezwam en een vrijwel voorspelbare top 20.

  • Dat klopt wel, maar als al die andere () klagers zoals hierboven niet gaan stemmen op andere platen zullen we dat dit millenium wel niet meer mee maken.

  • Ja als iedereen die stemt nu eens even de tijd voor zou nemen en een lijst zou maken met zijn of haar echte favoriete nummers dan zou de lijst er heel anders uitzien. Maar helaas mag het domme kudde volk ook stemmen.

    • Dat bedoel ik niet. Van mij staan er ook wel wat in.
     Er zijn echter een hoop mensen die bewust bepaalde (vaak hoog in de lijst) nummers stemmen. Als zij even wat verder bij zichzelf zouden nadenken en even de tijd voor nemen dan komen ze er achter dat dit niet persé hun favoriete nummers zijn.

   • Nou zeg! Het is toch meestal al een beetje afwisselend. Laat de actualiteit z’n werk doen. Dat hebben we eenmaal gezien bij verschillende gebeurtenissen die voorafgaand aan de top 2000 gebeuren?!?

 2. De Top 2000 is een momentopname. Daarna is er weer een heel jaar over waarin radiostations op een normale manier kunnen concurreren. Bovendien is het ook niet zeker of de Top 2000 ook in de toekomst succesvol blijft. In het verleden behaalde resultaten, bieden geen garantie voor de toekomst.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*