Curry & Van Inkel uitgeroepen tot meest legendarische Veronica-programma

Radio Veronica bestaat vandaag 60 jaar en daarom starte de huidige zender een zoektocht naar het meest legendarische radioprogramma allertijden. Niemand minder dan Jeroen van Inkel en Adam Curry eindigden op de eerste plek.

Jeroen van Inkel kwam langs bij Silvan Stoet om de award in ontvangst te nemen.

4 Comments

 1. Radio Veronica is na 60 jaar rijp voor de sloop. Teveel gezwalk in format. Te onduidelijk voor wie ze het zitten te doen, behalve voor zichzelf. Geen spraakmakende stunts of acties, geen durf. Van jong, snel en wild naar oud, belegen en bejaard. Vaarwel Veronica, sentiment is op.

  • Mee eens. De naam Veronica zet in Nederland geen zoden meer aan de dijk. Het hele merk identiteit is de afgelopen jaren volledig afgebrokkeld door al dat gezwalk.
   Zou John de Mol het aandurven om Veronica aan DPG media te verkopen?
   Die Belgen weten er wel raad mee met “Joe ” op dat kavel. Zij zijn de laatste jaren sowieso erg sterk om goede radio merken op de markt te zetten. Van naam tot logo tot jingles, alles tot in de puntjes. Zou goed zijn voor het Nederlandse radiolandschap. Direct een sterke concurrent voor Radio 2 en Radio 10 erbij.

 2. @Patrick Ik denk dat merk sterk genoeg is om weer om te tuigen met de juiste man aan het roer en een goed budget. Zowel radio, tv, online, blad en in het land.

  Of het moet een oldies merk worden helemaal gefocust op 80/90’s en dan ook in die stijl op radio en tv. 192 ook toestemming geven de naam Veronica te gebruiken en die dan helemaal gefocust op de 60/70’s.

  Radio 10 format meer uitbreiden richting het format van Radio 2. Verder optuigen i.p.v. van nu afbreken. Ga op zoek naar bedrijven en andere merken die zich aan een van de merken willen verbinden.

  De Ochtendshow met Giel en Gerard op zowel Radio 10 als Veronica zoals iemand hier gisteren ergens opperde. Ik denk dat het Giel wel wakker schud en wel kan werken. Hij past niet bij Radio 2.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*