Cross Media Congres 2018

Op woensdag 25 april 2018 organiseren Media Meetings & Magazines en Nederlands MediaNetwerk de vijfde editie van het Cross Media Congres.

Deze lustrum-editie wordt op een nieuwe locatie georganiseerd: het 5 sterren hotel Barbizon Palace in Amsterdam met diverse keynote speakers, waaronder Pim van der Feltz (Google Benelux), Gert Ysebaert (Mediahuis), Shula Rijxman (NPO), Peter de Mönnink (Talpa Network).

Deelnemers hebben daarnaast de keuze uit verschillende interactieve sessies en stellen op deze manier een deel van hun programma zelf samen.

Cross Media Congres 2018 gaat tal van vragen beantwoorden: Hoe bouw ik een succesvol merk in 2018? | Hoe bereik ik mijn doelgroep? | Hoe convergeer ik bereik in sales? | Wordt 2018 het jaar van print? | Hoe bereid ik me voor op de privacywetgeving? (die exact een maand na het congres van kracht wordt) | Wat betekent de komst van blockchain? | Wat kan ik leren van fintech> | Wat gebeurt er in de rest van de wereld | Hoe kan ik samenwerken met Google? (de CEO van Google Benelux komt het zelf vertellen) | Maar ook: hoe kunnen wij ons teweer stellen tegen de Amerikaanse tech giganten? | Wat zijn succesvolle businessmodellen binnen digital, social en mobile?

Het programma voorziet in volop mogelijkheden om te netwerken, ook met de sprekers. Ook dit jaar wordt weer de Startup Competitie georganiseerd. De 5 beste startups van Nederland zullen zich tijdens het congres presenteren.

Kaarten zijn hier verkrijgbaar.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*