Cross Media Café over ontwikkelingen in de branche

Op 7 maart organiseert iMMovator samen met Beeld en Geluid de volgende editie van het Cross Media Café. Dit keer met het thema: ”Uit het Lab”.

Tijdens deze editie vertellen professionals uit de mediabranche over de aankomende ontwikkelingen die de hele branche aangaan. De presentaties beginnen om 14:00 en duren tot 17:00.

Voorafgaand aan dit Cross Media Café wordt de ‘Legal Lunch’ georganiseerd. Laat je in één uur bijpraten over hoe je je ideeën kunt beschermen. Aan bod komen onder meer het octrooirecht (‘patenten’) en het auteursrecht. De Legal Lunch vindt plaats in de SWITCH van 12.00 (inloop vanaf 11.30) tot 13.00 uur. Aansluitend kun je napraten onder het genot van de door Hilversum Media Campus aangeboden lunch.

Programma:
Van 12:00 – 14:00 is de Legal Lunch. Aansluitend komt het Cross Media Café met de volgende sprekers en onderwerpen. De laatste spreker sluit om 17:00 af waarna er nog ruimte is om na te borrelen in het café van Beeld en Geluid.

1. Johan Oomen, Manager Research and Development bij Het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid presenteert een recente samenwerking met de VPRO: ​The Mind of the Universe.

2. Oana Inel, onderzoekster, presenteert Dive, een project van Beeld en Geluid in samenwerking met de Vrije Universiteit, waarmee je op een nieuwe manier door media bestanden kan zoeken.

3. Robbert Jan Beun, Assistant Professor Universiteit Utrecht (human computer interaction) presenteert Sleepcare, een geautomatiseerde therapeut die slaaptherapie geeft via een mobiele applicatie.

4. Harald Warmelink is onderzoeker serious & applied gaming bij de Academy for Digital Entertainment (ADE) van NHTV internationaal hoger onderwijs Breda.

5. Wouter Groot is ​onderzoeker crossmedia en business model innovatie bij het Create-IT: Lectoraat Crossmedia en het Medialab Amsterdam.

6. Ton van Gool, eindredacteur VPRO Medialab presenteert de eerste resultaten van het lab.

7. Iskander Smit is Directeur innovatie bij Info.nl is een bedrijf met een actief eigen lab dat actief samenwerkt met wetenschappers en onderwijsinstellingen.

8. Martin Prins is een senior consultant bij het TNO medialab, waar wordt gewerkt aan het creëren en toepasbaar maken van nieuwe mediatechnologieën, met name voor mediabedrijven.

9. Caspar Sonnen is hoofd nieuwe media van IDFA, en oprichter van het internationale IDFA Doclab, exploring documentary storytelling in the age of the interface.

10. Karel De Bondt van de Vlaamse publieke omroep VRT komt VRT Sandbox presenteren, het innovatie lab van de Vlaamse publieke omroep VRT.

Mensen kunnen zich aanmelden via http://www.immovator.nl/agenda/cross-media-cafe-uit-het-lab-1

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*