Minister Slob schorst Commissariaat voor de Media-lid Eric Eljon

Zojuist is bekend geworden dat CvdM-lid Eric Eljon na commotie over zijn verschenen roman is geschorst. Minister Slob heeft zojuist de Kamer geïnformeerd.

Minister Slob: ‘Mij is gebleken dat er binnen het Commissariaat door verschillende oorzaken een vertrouwensbreuk is ontstaan tussen de heer E. Eljon en de overige leden van het Commissariaat ten gevolge waarvan samenwerking binnen het Commissariaat op dit moment niet mogelijk is. Ik zal onderzoeken of de heer Eljon in de toekomst met gezag zijn functie zal kunnen uitoefenen. Gelet hierop heb ik besloten de heer Eljon te schorsen als lid van het Commissariaat voor de duur van dat onderzoek. Ik verwacht dit onderzoek uiterlijk eind mei te kunnen afronden en zal dan definitief een besluit nemen. Ik zal uw Kamer dan daarover nader informeren.’

2 Comments

  1. Dit is echt de meest onzinnige actie die minister Slob neemt! Als er één iemand integer is dan is dat Eric Eljon. Ik hoop dan ook dat Slob snel terug komt op zijn besluit. Deze actie heeft te maken met de angst die sommige mensen hebben over het naar aan de oppervlakte komen van hun ware aard. Dit zegt meeer over hun dan over Eric Eljon!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*