Chiel Montagne: dat zit wel snor!

Bert van Rheenen alias Chiel Montagne is bekend van televisie, maar in  zijn lange carrière heeft hij zich ontpopt tot een duizendpoot op het vlak van radio, tv, films evenementen en voice-overs voor commercials.   

De carrière van Chiel Montagne begon al in de jaren ’50 waarbij hij als kind radio-hoorspelen voor de KRO insprak. Na de middelbare school hield hij zich bezig met acteren en volgde hij enkele maanden de toneelschool in Arnhem en Amsterdam. Landelijke bekendheid verwierf hij in 1963 als diskjockey bij de zeezender Veronica. Vanaf 1971 maakte Montagne de stap naar televisie, waar hij voor de TROS het razend populaire tv-programma ‘Op losse groeven’ (Op Volle Toeren) ging presenteren.

Het bleef echter niet bij alleen presenteren voor radio en tv. In 1972 zong hij het nummer ‘Marja’ en startte hij zijn eigen muziekstudio. Tevens hield hij zich bezig met de productie en regie van muziekspecials. Radio bleef zijn passie en hij werkte daarom voor diverse radiostations zoals Holland FM, Radio 10 FM, Talk Radio en Radio 192. De laatste jaren heeft hij tv-projecten gedaan voor oa Omroep Max en RTL4.

Vanzelfsprekend is Chiel zelf nog steeds te boeken voor diverse presentaties, openingen en inspreken van commercials en dergelijke opdrachten.

Neem hier contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*