Chateau Meiland exclusief vooruit te kijken bij NLZIET

Sinds deze week zijn De Meilandjes weer terug met een nieuw seizoen van het populaire programma Chateau Meiland. Dit keer kun je exclusief bij NLZIET elke week een nieuwe aflevering vooruitkijken.  

Elke keer als er een aflevering op live tv is geweest, kun je bij NLZIET direct de volgende aflevering van Chateau Meiland vooruitkijken.

Chateau Meiland seizoen 5
In het vorige seizoen zagen we dat de familie vertrok uit Frankrijk en zich settelde in het Gelderse Hengelo. In 2021 wilden ze daar rustig inburgeren, maar het huis is nog niet eens af of de bom barst en ze moeten het huis alweer verlaten. De gemeente laat namelijk weten dat de familie helemaal geen vergunning heeft om op deze manier op hun stuk grond te wonen. Volgens het bestemmingsplan is er maar plek voor één huishouden, dus wonen zowel Erica als Maxime illegaal op het stuk grond. Dat terwijl de familie net hun hele huis aan het verbouwen is en een nieuwe keuken heeft gekocht.De familie krijgt dit seizoen te maken met grote en kleine tegenslagen, maar ondanks alles blijven ze zoals altijd optimistisch en lichtelijk chaotisch. Het haast onvermijdelijke scenario dat ze moeten verhuizen zorgt er wel voor dat de familie op huizenjacht kan gaan. Huizen zoeken en klussen is natuurlijk een van de favoriete hobby’s van de Meilandjes. 

2 Comments

  1. Met dit soort programma’s ga je kijkers weg jagen, die Meiland wordt met de dag irritanter, wij zappen snel weg als we alleen al zijn stem horen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*