CCO Peter Mulder weg bij SBS

Peter Mulder heeft vandaag besloten zijn taken als CCO (Chief Commercial Officer) van SBS Broadcasting neer te leggen. Tot aan zijn vertrek blijft hij aan als adviseur voor het structureren van een nieuw te bouwen salesorganisatie, nu SBS als onderdeel functioneert van Talpa Holding.

Peter Mulder: “Bij mijn overstap naar SBS vijf jaar geleden, stond het bedrijf voor een enorme uitdaging. Met een zeer gedreven team hebben wij de relatie en samenwerking met klanten op veel vlakken uitgebouwd. Hierin gesteund door een steeds breder productportfolio. Het meest trots ben ik op de wijze waarop mijn team invulling heeft gegeven aan de samenwerking met Sanoma, waarvoor we de erkenning hebben gekregen in de vorm van een AMMA voor Beste Media-exploitant van het Jaar.”

“Ik ben ervan overtuigd dat onder leiding van Peter de Mönnink een organisatie wordt neergezet die aansluit bij de veranderende behoefte in de markt. Hij wordt hierin gesteund door veel salestalent en de juiste specialisten. Zelf ga ik mij de komende periode oriënteren op de volgende stap in mijn carrière en gesprekken voeren zowel binnen als buiten mijn netwerk.”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*