Brokkenmaker Daniel Lippens maakt podcastserie over verkeersveiligheid

538-dj Lippens werd vandaag door de radiozender geschorst nadat hij aan het livestreamen vanuit zijn auto terwijl hij een fietser aanreed en veroorzaakte nog eens twee keer bijna letsel bij andere weggebruikers.

Lippens, die bij Radio 538 doordeweeks een avondprogramma van 22.00 tot 01.00 uur maakt, gaat de tijd die hij geschorst is benutten om een podcastserie te maken waarin de verschillende kanten van de verkeersveiligheid worden belicht.

1 Comment

  1. Meneer Lippens kent duidelijk niet de voorrangregels en rijdt als een dwaas op de gracht. Maar die aanrijding met die fietser is gelukkig niet meer dan een valpartij en een kapotte fiets. Geen letsel zover ik weet. We moeten het dus ook niet erger maken dan het is.

    Als meneer Lippens hier in privé tijd reed, dan is de schorsing van zijn werkgever, ook gezien ‘de schade’, buiten proporties. Ook omdat zijn werkzaamheden niets met verkeersveiligheid te maken hebben. Daarnaast vraag ik mij af of er van deze aanrijding wel een proces verbaal is opgemaakt. Juridisch rammelt deze schorsing aan alle kanten. Als ik meneer Lippens was zou ik vast een goede arbeidsjurist gaan zoeken. Het is overduidelijk dat zijn werkgever een dossier aan het opbouwen is en van hem af wil.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*