Bright televisiepresentator Bram van Dijk onderneemt uitdagende 200 km elektrische step tocht

Televisieprogramma Bright-presentator Bram van Dijk heeft een uitdaging van formaat achter de rug! Hij heeft een indrukwekkende afstand van ruim 200 kilometer afgelegd langs de elf Friese steden tijdens de Elfstepjestocht. Dit is geen gemakkelijke opgave, maar Bram doet dit voor een belangrijke reden.

Aandacht voor kanker onderzoek

Met zijn Elfstepjestocht hoopt Bram niet alleen aandacht te vragen voor de voordelen van elektrisch vervoer, maar ook geld in te zamelen voor kankeronderzoek. Hij wil laten zien dat elektrische stepjes een geweldige manier zijn om de stad te verkennen en tegelijkertijd iets goeds te doen voor het milieu en voor mensen die lijden aan kanker.

Met de elektrische step de elfstepjestocht af te leggen

Vorig jaar ontving Van Dijk het verdrietige nieuws dat hij teelbalkanker had. De volgende dag werd hij geopereerd om een balamputatie uit te voeren, waardoor de behandeling direct was afgerond. Met de Elfstepjestocht wil Van Dijk laten zien hoe leuk en veelzijdig elektrische steps zijn!

Weer gezond en wel

Gelukkig was van Dijk er snel bij en kon hij de juiste behandeling ondergaan. Met zijn actie wil hij ook andere mensen met teelbalkanker aanmoedigen om naar het ziekenhuis te gaan als ze verdacht symptomen of pijn ervaren.

De donaties zijn binnen gestroomd

Hij vertelt in de video meer over zijn ervaring en natuurlijk niet te vergeten de elektrische steps. De herhaling is terug te kijken op RTL Z, RTL 7 en Videoland. Ook op YouTube kun je de video’s raadplegen. Tot nu toe heeft Bram van Dijk een geweldig bedrag van € 6.257,- opgehaald voor meer onderzoek naar teelbalkanker.