Bram Krikke grote winnaar op The Best Social Awards

Voor het tiende jaar op rij heeft The Best Social Awards de crème de la content op social media bekroond. Vandaag zijn live vanuit de Kromhouthal in Amsterdam de winnaars van de jubileumeditie van The Best Social Awards bekendgemaakt. Bram Krikke was de grote winnaar van de avond. De bekende radio-dj ging als enige met twee awards naar huis, namelijk voor Beste Personality en voor de nieuwe categorie Beste Duo samen met TikTokker en goede vriend Pieter Valley. Ook de Bankzitters, TikTokker Levi, de Hofman-broers en oud Temptation Island-deelnemer Iris de Waard, mochten een prijs in ontvangst nemen.

Diederik Broekhuizen, oprichter van The Best Social, vertelt: “Toen ik tien jaar geleden een blog begon over al het moois en grappigs op social media, had ik nooit durven dromen dat The Best Social tot zoiets groots zou uitgroeien. Ieder jaar weer kenmerken we ons doordat we gevestigde namen vieren en opkomende creators erkennen. Deze enorme awardshow in de Kromhouthal, tijdens een jubileumjaar, voelt als een grote mijlpaal.” Van 11 tot en met 22 januari konden er via de website van The Best Social Awards stemmen worden uitgebracht op de genomineerden. Daar werd massaal gebruik van gemaakt, want meer dan 170.000 mensen brachten een stem uit op hun favoriete social smaakmakers. Onder presentatie van Igmar Felicia en Janey Jacké werden vandaag de elf awards in de verschillende categorieën uitgereikt tijdens een feestelijke ceremonie. Tijdens de awardshow werden ook vijftien verschillende business awards uitgereikt.

Winnaars van The Best Social Awards 2024 Beste Duo: Bram Krikke & Pieter ValleyBeste TikTokker: Levi (Levi van Brug) Beste Personality: Bram KrikkeBeste Nieuwkomer: Nadeche & MootjeBeste Podcast: BROERS
Beste YouTuber: BankzittersBeste Positive impact: Pieter BusmanBeste Gamer: Donkaaklijn (Don Verhage)Beste Realityster: Iris de WaardBeste Instagrammer: Floris GöbelBeste X’er: Sjamadriaan (Adriaan ter Braack)
De complete lijst met alle genomineerden en categorieën is hier te vinden.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*