Boudewijn Smals aan de slag als managing director bij mediaproducent PnP Media

Boudewijn Smals start per vandaag als managing director van mediaproducent PnP Media. Smals was hiervoor werkzaam als managing director van RTL MCN en als zendermanager bij KPN Presenteert. Hij neemt de leiding van het mediahuis over van Roel Bellinga die betrokken blijft vanuit de RvB en zich met de startup itorium bezig gaat houden met online learning.

Smals is sinds augustus al betrokken als commercieel directeur bij PnP Media. Vanaf vandaag treedt hij officieel in dienst als managing director van de producent van zowel humoristische producties als de kijkcijferhit Geubels & de Hollanders als van wetenschappelijke concepten waaronder de populaire podcast van de Universiteit van Nederland en de digitale handelsmissies namens het ministerie van EZK in samenwerking met NEP. In zijn nieuwe functie is hij verantwoordelijk voor zowel de coördinatie van het strategisch beleid als de interne aansturing van het team bestaande uit circa 15 mediaprofessionals.

Boudewijn Smals: “Ik heb afgelopen jaren met veel plezier voor grote gerenommeerde bedrijven gewerkt en daar veel geleerd. Ik kijk er naar uit om met die kennis nu te gaan ondernemen met een aantal van de beste comedy creatives en redacteuren van Nederland. Met dit team van mediaprofessionals gaan we verhalen vertellen die Nederland verrijken en vermaken en willen we zo ons steentje bijdragen om van Nederland een fijnere plek te maken. Die doelstelling geeft heel veel energie en ik heb dan ook ontzettend veel zin om aan de slag te gaan bij PnP Media.”

Mediaproducent PnP Media bedenkt en ontwikkelt multimediale content, concepten en projecten voor publieke en commerciële platformen, in eigen beheer of voor anderen. Het bedrijf richt zich op uiteenlopende projecten. Zo kondigde PnP Media afgelopen maandag samen met DPG Media de bijzondere (online) collegetour Dreamteachers aan. Daarin behandelt iedere week een (inter)nationale topspreker een actueel en populair thema. Het eerste college met misdaadjournalist Paul Vugts was afgelopen donderdag een groot succes. Een tweede college staat gepland voor 2 februari met seksuoloog Eveline Stallaart.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*