BNR nieuwsradio start dagelijks beursprogramma


Vanaf 30 januari kun je elke werkdag tussen 18.30 en 19.00 uur op BNR luisteren naar het meest recente beursnieuws in het nieuwe programma BNR Beurs.

Jelle Maasbach en Wesley Weerts blikken terug op grootste stijgers en dalers op de Nederlandse beurs, duiden de cijfers op de Amerikaanse markt op het moment dat het gebeurt en kijken vooruit naar wat de volgende dag gaat brengen.


Uit onderzoek blijkt dat het aantal beleggende huishoudens in 2021 is gestegen tot bijna 2 miljoen. Het aantal beleggingen is met 46% toegenomen. Hoofdredacteur Marc Adriani: “Steeds meer mensen beleggen. Een volwaardig dagelijks beursprogramma ontbrak echter nog op de Nederlandse radio. Ik ben blij dat BNR in dit gat springt. In deze tijden waarin het gaat over inflatie, rente, de arbeidsmarkt en duurzaamheid mag een programma over de dagelijkse ontwikkelingen op de beurs niet ontbreken. Dit komt samen in BNR Beurs.”


Ook de makers zelf zijn enthousiast: “We zijn heel trots dat we samen dit mooie programma over beleggen mogen maken. Je hoort hier het belangrijkste en opvallendste beursnieuws, maar wél op een leuke manier. We beleggen namelijk allemaal. Via ons pensioen.”


BNR Beurs. Vanaf vandaag elke werkdag van 18:30 tot 19:00 uur op BNR. Van Tesla tot TomTom en van recessie tot reorganisatie. Het nieuws van vandaag, dat jou morgen verder brengt. Ook te beluisteren als podcast via bnr.nl/beurs.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*