Blue Circle wil in Amsterdam verder professionaliseren

Georgette Schlick (Blue Circle) en Wimar Jaeger (Gemeente Hilversum) hebben gereageerd op het vertrek van het productie-bedrijf.  

Georgette Schlick (CEO Blue Circle): ‘De keuze om te verhuizen naar Amsterdam komt voort uit de groei van ons bedrijf en de ambitie om de organisatie verder te professionaliseren en uit te breiden’. Sinds 2004 is Blue Circle gehuisvest aan de ‘s-Gravelandseweg in Hilversum. Per half december zal de televisieproducent zich vestigen aan de Pieter Braaijweg 1 in Amsterdam. Mee naar Amsterdam verhuizen ook zusterbedrijven FourOne.Media en No Pictures Please. Recentelijk heeft Blue Circle een meerderheidsbelang genomen in No Pictures Please, het TV-productiebedrijf van Ewout Genemans.

Wimar Jaeger (wethouder Hilversum: ‘De gemeente Hilversum heeft in het afgelopen half jaar intensief met Blue Circle opgetrokken om naar alternatieve locaties binnen Hilversum te kijken. ‘De intentie was er zeker vanuit Blue Circle om in Hilversum te blijven, maar op de korte termijn, waren er geen panden beschikbaar, die voldeden aan de begrijpelijke eisen die Blue Circle aan haar huisvesting’.

1 Trackback / Pingback

  1. ‘Blue Circle verhuist naar Amsterdam’

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*