Blog Jan Slagter: ‘Wat ’n jaar!’

In de aanloop naar de feestdagen wil ik even stilstaan bij het afgelopen jaar. Voor MAX was 2018 een aaneenschakeling van hoogtepunten.

Onze ledendagen waren drukbezocht en supergezellig. Overweldigende kijkcijfers waren er weer voor ‘We zijn er bijna!’, ‘Heel Holland Bakt’ en ‘Hendrik Groen’. Deze dramaserie (die in 2019 een vervolg krijgt) werd bekroond met maar liefst twee Gouden Kalveren!

Onze Tineke de Nooij – die Bert Haandrikman als radiocollega verwelkomde – werd geëerd met haar portret in de Wall of Fame in Beeld en Geluid omdat ze eerder dit jaar de Ere-Zilveren Reissmicrofoon had ontvangen voor haar werk als radio-dj.

MAX was ook succesvol als belangenbehartiger voor ouderen: ons pensioenmanifest hebben we met bijna 100.000 ondertekenaars aangeboden aan minister Koolmees en MAX Ombudsman kon de 25.000ste beller van goed advies voorzien.

Ik ben blij dat mediaminister Arie Slob heeft aangetoond het belang van de publieke omroep in te zien door een dreigende extra bezuiniging van 40 miljoen van tafel te halen. Ons MAX Magazine loopt als een trein.

En dan werd ik deze maand ook nog eens volkomen verrast met de Prins Maurits medaille voor onze bijdrage aan een betere beeldvorming van de krijgsmacht.

Ik wens u een mooie Kerst en al het goede voor het nieuwe jaar!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*