Blog Jan Slagter: ‘Super gedaan Martine!’

Zomerstop? Niet voor Omroep MAX en ook niet voor onze Martine van Os. Vrijwel direct na de laatste aflevering van ‘Tijd voor MAX’ is deze onvermoeibare vrouw op pad gegaan voor een nieuw seizoen van ‘We zijn er Bijna!’. Dit jaar reist een groep kampeerders met caravan en camper zes weken lang dwars door de Balkan en Martine doet ook nu weer verslag van hun belevenissen.

U als kijker moet nog heel even geduld hebben, de eerste aflevering komt maandag 22 juli op televisie. We volgen dit jaar een mooie route en gaan mee op reis. De kampeerders doen maar liefst vijf Balkanlanden aan. Landen met een rijke historie waarvan ik er zelf in het kader van ‘MAX Maakt Mogelijk’ ook een aantal heb mogen bezoeken – al zijn de bitterkoude winters daar onvergelijkbaar met de heerlijk warme zomers.

Martine is en blijft voor mij de ideale persoon om een programma als ‘We zijn er Bijna!’ te presenteren. Ieder seizoen opnieuw geniet ik van haar oprechte, menselijke belangstelling voor het wel en wee van de kampeerders. Je hebt daarnaast talent én vakmanschap nodig om een programma als dit, waar je voortdurend moet improviseren op de omstandigheden, zo ongedwongen en gezellig aan de kijker te presenteren.

“Moet dat nou?”, hoor ik Martine straks al zeggen als ze deze column leest. Bescheiden als ze is, houdt ze helemaal niet van dit soort openbare complimentjes. Maar ik doe het toch: super gedaan, Martine!

Bron: Max Magazine

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*