Blog Jan Slagter: ‘Kom gezellig kijken!’

Zie ik u ook komend weekend tijdens de Open Studio Dagen? Op zaterdag 3 en zondag 4 september worden van 10.00 tot 17.00 uur op het Mediapark in Hilversum deuren geopend die normaal gesloten blijven voor het publiek. De toegang is gratis. Jong en oud kan tijdens dit evenement zien hoe radio- en tv-programma’s worden gemaakt, decorstukken bewonderen, tv-sterren spotten en optredens bijwonen.

MAX verwelkomt u in Studio 23. Op zaterdag geven Martine van Os en Henk Mouwe workshops ‘Autocue lezen/Presenteren’. Op zondag doen Carrie ten Napel en Jeroen Latijnhouwers dat. Beide dagen worden muzikaal omlijst door Jan Rietman. Ron Brandsteder presenteert op zaterdag live zijn radioprogramma ‘Ron’s Radioshow’ en zondag is Govert van Brakel in de studio voor de uitzending van ‘De Perstribune’. U krijgt een gratis kopje koffie of thee en een heerlijk ijsje aangeboden.

Verder  kunt u op de foto op de cover van het MAX Magazine en meedoen aan de ‘Heel Holland Bakt’ prijsvraag. De Open Studio Dagen vallen samen met de start van het nieuwe tv-seizoen. Naast de vele leuke MAX-programma’s waarop ik me verheug, ben ik blij dat de NPO mijn grote wens in vervulling laat gaan: het hele jaar door een talkshow op NPO1, waarin Jeroen Pauw en Eva Jinek elkaar zullen afwisselen. 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*