Blog Jan Slagter: ‘Ik daag u uit!’

‘Waarom maken ze daar nou niet een tv-programma over?” Of: “Dat lijkt me nou ‘s leuk om  te zien op tv!” Slaakt u zo’n verzuchting weleens? Dan krijgt u nu de kans om uw idee te laten realiseren. Wie namelijk een goed en origineel idee heeft voor een televisieprogramma, kan vanaf deze week meedoen aan de publiekswedstrijd ‘Jouw idee op tv’ van NPO en Omroep MAX.

Uit de inzendingen worden één of meerdere ideeën gekozen, die kans maken om tot een echt tv-programma te worden uitgewerkt! Dat kan bijvoorbeeld een reality-programma, een quiz, een kinderprogramma of een journalistieke reportageserie zijn. De inzending hoeft geen uitgewerkt format te zijn, een goed idee is al genoeg. Van de indieners wordt wel gevraagd hun idee te omschrijven en te motiveren. De ideeën moeten passen bij de publieke omroep, niet commercieel zijn en iets toevoegen aan het bestaande aanbod. Originaliteit en eigenheid staan voorop. De ideeën worden beoordeeld door ervaren tv-makers; ik zit zelf ook in de jury. Alle informatie en het inschrijfformulier zijn te vinden op de website jouwideeoptv.nl. De inzendtermijn loopt tot en met 27 september.Ik verwacht veel frisse ideeën van de Nederlandse televisiekijker en kijk uit naar de inzendingen!

1 Comment

  1. Heb reeds een indringende mail aan Jan Slagter geschreven over het aanstaand drama dat miljoenen mensen zal treffen en reeds 3 miljoen mensen getroffen heeft: het al 13 jaar miet indexeren van de pensioenen

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*