Blog Jan Slagter: ‘Go Carrie!’

Ik ben blij en trots dat Carrie ten Napel haar eigen programma krijgt op de vrijdagavond. Vanaf 2 september neemt Eva Jinek namens AvroTros met haar nieuwe talkshow het tijdslot van 19.00 uur voor haar rekening op maandag tot en met donderdag. 

Voor de invulling van de vrijdag schreef de NPO een competitie uit en de pilot van Carrie en haar MAX-team viel het meest in de smaak. Het wordt een talkshow die anders is dan andere talkshows. Carrie gaat de regio in, ook letterlijk:de kantine van voetbalclub IJsselmeervogels in Spakenburg. Ze laat zien hoe mooi ons land is en besteedt aandacht aan actuele onderwerpen die ons allemaal raken, inspireren en verbinden. Een vrolijke vrijdagshow, zonder traditionele talkshowtafel, waarbij iedereen zich thuis voelt én met livemuziek. Fijn dat we Carrie bij MAX door haar medewerking aan diverse programma’s de gelegenheid hebben kunnen bieden om te groeien en zich te ontwikkelen tot de vakvrouw die ze nu is. Ik wens haar veel succes en ben ervan overtuigd dat het een succes wordt!

6 Comments

  1. Hartstikke verdiend! Ik vind dat MAX van grote toegevoegde waarde in het bestel is en hoop dat ook dit programma een succes wordt.

    • Het hele omroep bestel is veroudert pas niet meer in de nieuwe digitale TV beeldverwerking.De jongere kijkers hebben weinig affiniteit met het verouderen zuilen-system.Wat al vele jaren de dienst heeft uitgemaakt.Tussen de toenmalige geloofsovertuigingen.En vooral door het neerstrijken van de nieuwe medelanders,die kijken via hun schotel of illegaal via een kastje naar hun eigen zenders uit hun geboorte land,of via internetverbinding.Mijn voorstel is ook,om de verplichte omroepbijdrage verdisconteerd in belasting-stelsel,onder te brengen via de RegionaleOmroepen.In mijn geval via Omroep Gelderland.We worden teveel al jarenlang door Hiversum,en dat moet anders.Het hele mediacircus wat enorm veel vermogen kost ook aan non-profit ingehuurde mensen,kan mij de pot op.De Regoinale Omroepen moeten een andere uitstraling hebben in het belang van de Provinciele Inwoners,met eigen gebeurtenissen wat speelt in hun Provinvie met met hun eigen spreektaal.NPO is mer in het belang van de RANDSTAD,grachtengordel.

  2. We gaan het weer eens anders doen. Ik ben benieuwd want meestal komt daar niets van terecht en verzand zo’n talkshow toch weer in meer van hetzelfde qua items en gasten. Hopelijk gaat Jinek het ook eens over een andere boeg gooien maar ik lees nu al weer berichten dat die Wouter de Winther daar weer 1 van de gasten gaat worden dus dat wordt weer veel politiek geleuter. Terwijl Jinek toch de DWDD vibe wilde benaderen met veel cultuur, daar hoort geen politiek in.

    • Geachte Marcel:vooral een toegevoegde waarde zou zijn voor de ouderen Partij zoals Omroep MAX.Via: Brandweer.nl vanaf 1 januari 2024 via de nieuwe omgevingswet,mogen er géén scootmobiels geplaats worden in de inpannige ruimte’s van oa Woningbouwcor. en V.e.V. van Eigenaars etc.etc.Via: Brandweer.nl.Gezien het brandgevaar,en de Brandweer heeft het Vito-recht.En dan waar naar toe met de steeds meer de vergrijzing,en de toename van de Scootmobiels.Maar laats ook in Eenvandaag was er aandacht van de vele scootmobiels-ongelukken. Maar dat is een halve waarheid,omdat vaak de wegen van een belapperde kwaliteit zijn,en vooral het onderhoud van de fietspaden laat vaak te wensen over.Ik ben zelf ook naar een aanrijding via mijn E-Bike 2 jaar geleden omver gereden.En om toch mobiel te blijven,een van de nieuwste scootmobiel aangeschaft,uit eigen samen opgebouwde vermogen.En daarnaast een scootmobielberging gekocht,want er zijn vaak te weinig parkeerplekken in de Woonopjecten.En daar zou een mooie thema zijn voor een inhoudelijke thema Talk-Show-TV programma bij MAX.Daarnaasr het moraal: dat er ouderen Senioren niet een Senioren-complex kunnen aanvragen,omdat er al op gewezen zal worden,er is geen stroomnet-stopcontact aanwezig is.Dus je gaat een groep ouderen Senioren uitschakelen!.Die blijvend mobiel blijven.Via ANBO daarvan ook in kennis gesteld. En daarnaast heeft mijn scootmobiel 2 Loodzuur/AGM/ baterijen.en die kunnen tegen zeer lage buitentemperaturen,en altijd opgeladen kunnen worden.En de Lithium-batterijen kunnen dat veel minder,en kunnen ook nog eens ontploffen,en dat wordt niet vermeld door de Brandweer.En daarnaast heeft mijn scootmobiel uitgerust met handgas en kan met gemak 25 km/h halen,en daarom uitgerust met schijfremmmen,en met alle veiligheidsnormen uitgerust.Via: Econeleo.de Batterijen in de winter,geeft de juiste informatie inzake Loodzuur vs Lithium batterijen.Je zult maar Senioor worden!.PS: als voormalig ambulant technicus heb ik in het verleden 100.duizenden auto kilometers verreden,en vaak een pluim gehad via de auto-verzekering.En dat kent zijn weerslag in vooral verkeers-technisch inzicht.

  3. Een dieptreurige zaak, dat Sven Kockelman eruit gesluisd wordt. Hij is de beste journalist. Hij weet waarover hij praat. Komt met feiten en leest zich in. De andere journalisten( zoals bv J Pauw,T Huijs) stellen suggestieve vragen en proberen zó politici verdacht te maken.Ik gruw daarvan.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*