Blog Jan Slagter: ‘Extra genieten’

Het vijfde seizoen van ‘Heel Holland Bakt’ is van start gegaan met een kijkcijferrecord van 2.703.000. Nog nooit keken er zo veel mensen naar de eerste aflevering van ‘HHB’! Ik heb nog meer goed nieuws voor bakfans: er is nu ook een heuse echte ‘Heel Holland Bakt’ app voor mobiel en tablet, gratis te downloaden in de App Store en Google Play store.

De applicatie zit boordevol verrukkelijke recepten van kandidaten en bevat ook instructievideo’s en leuke extra’s, zoals een kookwekker ingesproken door André van Duin. Trotse thuisbakkers kunnen er bovendien hun bakfoto’s delen met andere bakfanaten.

Steeds meer ouderen ontdekken het plezier en gemak van een tablet zoals de iPad en een iPhone of andere smartphone. Samen met senioren hebben we een gratis app ontwikkeld bij onze populaire televisiequiz ‘MAX Geheugentrainer’. Meerdere bekende spellen uit het programma zijn in de leuke applicatie opgenomen, waaronder het Boodschappenspel, Zoekplaatje en Letterregen.

De laagdrempelige applicatie bevat tien minispellen in de categorieën Geheugen, Rekenen, Concentratie en Taal. Spelers kunnen in de applicatie zelf hun niveau aangeven. Speciaal voor deze app zijn nog ‘s zes nieuwe hersenkrakers ontwikkeld. Zo kunt u op een leuke manier en binnen korte tijd de conditie van uw geheugen verbeteren! Meer informatie over de applicaties kunt u vinden op www.maxvandaag.nl. Dat wordt extra genieten geblazen!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*