Blog Jan Slagter: ‘De zomer van MAX’

Sinds vorige week zijn ‘Hallo Nederland’ en ‘Tijd voor MAX’ met zomerstop. Eigenlijk spreken we bij MAX niet van televisieseizoenen, want we zijn ook deze zomer weer volop aanwezig met veel nieuwe programma’s.

Vanaf maandag 22 mei nemen we u bijvoorbeeld iedere werkdag om 19.00 uur op NPO 1 in ‘Verborgen dorpen’ mee naar bijzondere plaatsjes in Groot-Brittannië. Wat is het geheim van deze kleine gemeenschappen? ‘Bed & Breakfast’ is al aan zijn nieuwe seizoen begonnen, iedere zondag om 21.20 uur op NPO 1. In ‘Gezond Verstand’ met Martine van Os (vanaf dinsdag 23 mei, 21.25 uur op NPO 1) presenteren kandidaten hun huis-, tuin- en keukenremedies. Vanaf 1 juni kunt u elke donderdag om 20.25 uur op NPO 2 kijken naar ‘Kunstraadsels’, waarin geheimen achter beroemde Hollandse meesterwerken worden onthuld. In ‘Wereldse hotels’ waant u zich vanaf 3 juni iedere zaterdag om 19.00 uur op NPO 1 in de meest luxueuze hotels.

Vanaf maandag 5 juni zendt MAX om 20.30 uur op NPO 1 alweer het tiende seizoen van ‘Groeten van MAX’ uit. En dan komen we ook nog met ‘The Great British Bake Off’, ‘Recht van Spreken’, ‘Baardmannetjes’, ‘We zijn er Bijna!’ en ‘Hollandse Zaken’.

Goed om te weten: ‘Nederland in Beweging’ (9.10 uur) en ‘MAX Geheugentrainer’ (9.40 uur) zijn er ook in de zomer iedere werkdag op NPO 1.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*