Blog Jan Slagter: ‘Dat belooft wat!’

De eerste aflevering van ‘Heel Holland Bakt’ (met gelijkertijd Mark Rutte in ‘Zomergasten’ op NPO 2) trok op 4 september 2.487.000 kijkers. Hoeveel mensen afgelopen zondag keken naar de tweede aflevering, was op het moment dat ik dit schreef nog niet bekend. Vorig jaar startte het HHB-seizoen met 2,1 miljoen kijkers, nu trok de aftrap dus 2,5 miljoen televisiekijkers. Dat belooft een hele mooie reeks te worden, met leuke, nieuwe kandidaten en hun spannende en soms hilarische bakavonturen.

André van Duijn, dit seizoen de tijdelijke vervanger van Martine Bijl, heeft het fantastisch gedaan. Alom las je op Twitter en Facebook enthousiaste reacties op de manier waarop hij het programma presenteerde. En dat geldt ook voor het kersverse ‘Smaakt naar Meer’, het smakelijke toetje dat MAX u dit seizoen op woensdagavond voorzet en waarin onder leiding van André wordt teruggeblikt op de zondagse HHB-uitzending. Wat gaat André dat goed af, alsof hij nooit anders heeft gedaan! ‘Smaakt naar Meer’ (begint op het vervroegde tijdstip van 21.25 uur op NPO 1) startte met ruim 1 miljoen kijkers.

Leuk om te weten: André heeft een ‘Heel Holland Bakt’-lied gemaakt, dat u hier kunt downloaden: heelhollandbakt.nl/lied. Meezingen maar!

Bron: Max Magazine

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*