Blog Erik de Zwart: ‘Mij resten nu ­gelukkig mooie herinneringen‘

Oplettende lezers zullen ongetwijfeld weten dat ik ooit een relatie had met Angela Groot­huizen. Van de Dolly Dots!

Mijn ­moeder kon vanaf dag 1 goed met haar opschieten. Toen Angela en ik ieder onze eigen weg gingen, bleef het contact tussen hen goed. Ik moest regelmatig horen dat mijn moeder weer een lunch of uitje had gehad met mijn ex en mijn (uitermate charmante) ex-schoonmoeder. Dat maakte mij niet zo veel uit, maar ik had nog weleens een jaloerse nieuwe vriendin en dat gaf dan gezeur. Gelukkig ben ik al jaren met Marika en die is dan weer heel goed met Angela. Vrouwen komen van Venus en wij mannen absoluut van Mars. Of ­Bounty.

Helaas is mijn mammie onlangs overleden. Ze is net geen negentig geworden en de laatste jaren waren niet haar beste. Angela bleef haar trouw bezoeken, zelfs tot vlak voor mijn moeders overlijden. Mij resten nu gelukkig mooie herinneringen. Bijvoorbeeld dat mijn ­moeder popmuziek afgrijselijk vond. Maar ik denk dat ze Love Me Just a Little Bit More stiekem best een leuk liedje vond. De Dolly Dots – van mijn Angela – stonden ­ermee op nummer 1 in 1983.

Eriks Hitdossier verschijnt wekelijks in Veronica Magazine.

1 Trackback / Pingback

  1. Erik de Zwart en Angela Groothuizen: Samen op pad in de Nederlandse entertainmentindustrie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*