Blog Erik de Zwart: ‘Huize De Zwart in rep en roer’

Mijn oudste dochter Merel speelt in een nieuwe Nederlandse jeugdfilm: 100% Coco. Schrijfster Niki Smit heeft een hele boekenserie gemaakt rondom het tienermeisje Coco, dat een groot talent voor mode heeft.

In de film wordt deze brugpieper vanwege haar bijzondere kleding uitgelachen door mijn dochter, die de rol van ‘bitch’ speelt. Een paar weken geleden was de feestelijke premiere in Theater Tuschinski in Amsterdam. Compleet met rode loper, fotografen en tv-ploegen. Je zult begrijpen dat Huize De Zwart in rep en roer was. Niet alleen Merel, maar ook haar zus Jasmijn en moeder Marika stonden voor dag en dauw op om er zo mooi mogelijk uit te zien.

Ik vind dat allemaal niet zo nodig, maar ja, dan sta je er toch alleen voor. Merel mocht voorafgaand aan de voorstelling in de speciale vip-ruimte van de bioscoop iets drinken. Daar heb ik ooit Roger Moore een hand mogen geven na afloop van de premiere van de Bond-klassieker A View to a Kill. En nu stond mijn kleine meisje daar! Papa was natuurlijk zo trots als een aap met zeven lullen. 100% Coco is een film met pakkende muziek: onder andere Roar van Katy Perry, een nummer-2-hit in 2013.

Eriks Hitdossier verschijnt wekelijks in Veronica Magazine.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*