Blog Erik de Zwart: ‘Gordon op de barbecue!’

In de Verenigde Staten kennen ze het al een tijdje: The Roast. Een jaarlijks tv-programma van Comedy Central waarin een bekende persoon tot op zijn schoenen wordt afgebrand door collega’s en vrienden.

Kosten noch moeite worden gespaard om iemand echt goed voor joker te zetten. En de lijdende voorwerpen hebben er geen enkel probleem mee.Het draagt natuurlijk bij aan een bepaald beeld dat mensen toch al hebben en sommige artiesten of bekende figuren vinden het helemaal niet erg om dat nog maar eens te benadrukken. Justin Bieber zat in de show, maar ook de toekomstige Amerikaanse president Donald Trump. De enige grappen die hij uit de show liet halen, waren die over zijn financiële status, hij moest en zou per se héél rijk overkomen.

En nu krijgen wij een speciaal voor ons geproduceerde show: op 20 december gaat Gordon op de barbecue! Al weken zijn de beste schrijvers van ons land bezig om alle verhalen over Goor te verzamelen. Zo jammer dat ik niets kan bedenken… Of misschien toch wel? Ik ben een van de roasters, dus zorg dat je het niet mist! Gaan we Gordon als zanger missen? Misschien, maar hij heeft één ding beloofd, na zijn afscheid doet hij het Never Nooit Meer, zijn nummer 5-hit met Re-Play in 1999. Nu-ie er de brui aan geeft, wordt het tijd om ‘m eens stevig te roosteren.

Eriks Hitdossier verschijnt wekelijks in Veronica Magazine.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*