Blog Erik de Zwart: ‘Een Goois dorpje dat niet wist wat haar overkwam’

Stel je voor: je bent een enorme fan van een artiest. En eigenlijk zou je hem het liefst zo maar op straat tegen willen komen. En leuk samen dingen doen, zoals voetballen of gewoon naar de Albert Heijn.

Het overkwam een aantal Beliebers de afgelopen week. Eerst zagen we een foto van Martin Garrix met een vriend, die keurig met hun ID in de hand, een paar biertjes en chips haalden bij de Appie. Toen was er dat filmpje van een straatvoetbalveldje en daar liep-ie ook rond om een balletje te trappen: Justin Bieber! Later bleek dat hij bij ons om de hoek een huis had gehuurd in Laren. Waarschijnlijk wilde hij dit keer wat dichter bij de GelreDome zitten, zodat zijn fans niet meer zo lang hoefden te wachten als de vorige keer.

Toen mochten mijn dochters met hem op de foto en papa drentelde samen met ze vier uur rond tot het idool kwam opdagen. Laren dus dit keer en de voornamelijk vrouwelijke bevolking van het Gooise dorpje wist niet wat haar overkwam toen Justin ineens op een scooter naar de supermarkt ging en een broodje at in onze stamkroeg ’t Bonte Paard. Maar ja, dat kan hij zich ook wel permitteren met die nummer 1-hit in de Top 40 in die week, samen met DJ Snake: Let Me Love You.

Eriks Hitdossier verschijnt wekelijks in Veronica Magazine.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*