Bijeenkomst over ZZP’ers en omroepen

Zelfstandigen die  bij de omroep werken hebben veel vragen over de Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsovereenkomst (DBA) en over modelovereenkomsten, zegt de journalistenvereniging NVJ. Om die vragen goed te kunnen beantwoorden en om de huidige praktijk bij de omroepen te kunnen bespreken organiseert de NVJ op maandag 13 juni een bijeenkomst voor zzp’ers.

De organisatie nodigt alle zzp’ers die bij landelijke, regionale en commerciële omroepen werken uit voor deze bijeenkomst. Rosa García López, secretaris Zelfstandigen, verzorgt een presentatie over de nieuwe wetgeving en de praktijk bij de omroep. Ze  roept zzp’ers nadrukkelijk op om hun praktijk voorafgaand aan de bijeenkomst met haar te delen om casuïstiek met andere zzp’ers te kunnen bespreken.

Dit zal altijd op anonieme basis gebeuren, benadrukt de NVJ. Ze is via e-mail te bereiken: op rgarcialopez@nvj.nl. René Roodheuvel, secretaris Omroep, is ook aanwezig. Op 13 juni van 13:00 – 15:00 uur in de Centrale hal NPO, Bart de Graaffweg 2 op het Mediapark in Hilversum.

(bron nvj.nl)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*