Bert van der Veer: ‘Temptation Island in de ijskast zetten kost 2 miljoen euro’

RTL heeft alle reality-tv opgeschort. Programma’s als Temptation Island en Love Island worden voorlopig niet door RTL uitgezonden. Aanleiding voor de maatregel is de ophef over seksueel grensoverschrijdend gedrag in De Villa. 

“Eén van die consequenties is dat je dit heel veel geld kost. Temptation Island in de ijskast zetten kost je 2 miljoen euro”, schat hij. 

Bron: NPO Radio 1

3 Comments

  1. RTL had dit genre al veel eerder eens onder de loep moeten nemen. Nu gaat het geld kosten en dat is dan maar zo. Onmiddellijk helemaal stoppen met dit soort tv en alles van Temptation Island, The Villa en Love Island van de buis en Videoland halen. Ook de buitenlandse versies. Hoe grappig het voor sommige mensen ook is (leedvermaak) dit moet je helemaal niet op je zender willen. Investeer eens in wat meer kwaliteit voor RTL5 en meer in Nederlandse series. Beter maar wat minder en duurdere Nederlandse content die meer kwaliteit heeft dan deze troep maken omdat het goedkoop is.

  2. Er wordt zelfs intern gesproken over 10 miljoen kosten. Daarnaast is het vooral een grote aderlating voor hun Videoland-dienst, die het vooral van deze pulp moet hebben. Overigens was reality een belangrijke jongerentrekker van RTL. Ze moeten zich dus grote zorgen maken, want de zender vergrijst sneller dan de maatschappij.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*