Bert van der Veer op De Perstribune

Bert van der Veer in studio Amsterdam 21-06-2019

Zondag 18 april zijn tv-maker Bert van der Veer en PSV-directeur Toon Gerbrands te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune van MAX, te beluisteren tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1.

Bert van der Veer, de mediagast in het eerste uur, van 12.00 tot 13.00 uur, is tv-maker en mediadeskundige. Hij is onder meer bekend als voormalig regisseur van ToppopBarend & Van Dorp en Tineke en hij schreef de titelsong voor GTST. Deze week is zijn boek De magie van Studio Aalsmeer verschenen. Daarin gaat hij in op de rol van de befaamde televisiestudio in Aalsmeer in de Nederlandse televisiegeschiedenis.

Toon Gerbrands, de sportgast in het tweede uur, van 13.00 tot 14.00 uur, is sinds 2014 algemeen directeur van PSV. De club staat momenteel op de tweede plaats in de eredivisie. Gerbrands moet een antwoord vinden op de vraag hoe het gat met Ajax komend seizoen kan worden overbrugd. In het verleden was Gerbrands volleyballer en sportcoach. Ook schreef hij een aantal boeken over leiderschap.

In De Perstribune signaleert mediadeskundige Ron Vergouwen opvallende mediatrends uit heden en verleden.

De Perstribune wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

De Perstribune
Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Bij MAX op NPO Radio 1
https://www.maxvandaag.nl/ 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*