Bert Haandrikman en Daniel Dekker starten met hun nieuwe MAX-programma’s op NPO Radio 5

Vanaf maandag 5 oktober zijn er twee gloednieuwe radioprogramma’s te horen bij MAX op NPO Radio 5. Bert Haandrikman presenteert elke werkdag de nieuwe ochtendshow Goeiedag Haandrikman! en Daniel Dekker is elke werkdag tijdens de lunch te horen met Lunch Lekker met Daniel Dekker

Goeiedag Haandrikman! – Vanaf 5 oktober elke werkdag, 06.00 – 09.00 uur, NPO Radio 5 
Bert Haandrikman loopt de zon tegemoet en presenteert elke werkdag zijn ochtendshow Goeiedag Haandrikman! op NPO Radio 5. Met in zijn gloednieuwe programma; het laatste nieuws en bijzondere verhalen. In De puzzelparade maken luisteraars kans op persoonlijke spullen uit het huis van Haandrikman. Verder: De grootste verjaardagskalender van Nederland -met daarop alle vrienden van de show-, De brievenbus en natuurlijk veel lekkere liedjes.

Lunch Lekker met Daniel Dekker – Vanaf 5 oktober elke werkdag, 12.00 – 14.00 uur, NPO Radio 5
Schuif aan voor een lunch vol muziek en plezier tijdens Lunch Lekker met Daniel Dekker! Met elke werkdag de mooiste Evergreens en hits van eigen bodem, maar ook interessante gebeurtenissen in ons land komen aan bod. Muziekkenners die het origineel van een kopie weten te onderscheiden kunnen meespelen met DubbelDekker en maken daarmee kans op unieke prijzen. En we eren om de maand samen De Gouden Helden van de Nederlandse muziek. Met daarin alle artiesten die iets belangrijks betekenen voor de Nederlandse muziek. Zij worden muzikaal beloond, en dat maar liefst een maand lang!

Goeiedag Haandrikman!
Vanaf 5 oktober elke werkdag
Tussen 06.00 en 09.00 uur op NPO Radio 5
Presentatie: Bert Haandrikman

Lunch Lekker met Daniel Dekker
Vanaf 5 oktober elke werkdag
Tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 5
Presentatie: Daniel Dekker

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*