Beeld en Geluid zoekt een managementassistent(e)

Ons secretariaat is op zoek naar een nieuwe managementassistent(e)! Als managementassistent(e) ben je de rechterhand van de MT-leden, pro-actief en een kei in plannen en organiseren.

Beeld en Geluid is het instituut voor mediacultuur; een inspirerende, creatieve en toegankelijke ontmoetingsplek voor zowel particulieren als professionals. Het instituut duidt actuele ontwikkelingen rondom mens, media en maatschappij vanuit mediahistorisch perspectief. Dat doet het vanuit zijn collectie, als mediamuseum, als kennisinstituut en als onderwijspartner. Beeld en Geluid laat zien hoe media zich hebben ontwikkeld in de (recente) geschiedenis, volgt actuele ontwikkelingen en reageert op nieuwe mediafenomenen. Zo levert het instituut een relevante bijdrage aan een open mediacultuur die hoort bij een vrije samenleving.

Voor het secretariaat zijn wij op zoek naar een:
Managementassistent(e) (32 uur per week)

Ben jij de collega die wij zoeken?
Samen met drie andere collega’s ondersteun jij de MT-leden bij het uitvoeren van hun werkzaamheden. Zo beheer jij de agenda’s alsof het jouw eigen agenda is. Je notuleert bij vergaderingen, ontvangt en begeleidt relaties, organiseert zakenreizen, verzorgt correspondentie en zorgt er natuurlijk ook voor dat alles weer makkelijk terug te vinden is. Kortom: je bent de rechterhand van de MT-leden, pro-actief en een kei in plannen en organiseren! In verband met de werkdagen van je andere collega’s, is het belangrijk dat je in ieder geval op woensdag en om de week op een vrijdag werkt.

Wij vragen

  • HBO werk- en denkniveau;

  • secretaresse-opleiding;

  • minimaal vijf jaar ervaring als managementassistent(e);

  • actuele kennis en vaardigheid van kantoorautomatisering en CRM-systeem;

  • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel schriftelijk als mondeling;

  • snel kunnen schakelen, accuraat en representatief;

  • affiniteit met musea en/of erfgoedinstellingen.

Diversiteit
Beeld en Geluid streeft naar een grotere culturele diversiteit van zijn publiek, programmering en personeel. Belangstellenden die bijdragen aan die diversiteit en een divers relatienetwerk met zich meebrengen, nodigen wij van harte uit te reageren.

Arbeidsvoorwaarden
Het betreft een aanstelling voor één jaar, met daarna de mogelijkheid om te verlengen. Het bruto maandsalaris (op fulltime basis) is minimaal € 2366,73 en maximaal € 3155,67 (schaal 7 CAO Beeld en Geluid).

Per jaar heb je 200 vakantie-uren en 192 atv-uren (op fulltime basis).

Interesse?
Heb je belangstelling voor deze functie? Stuur dan vóór 1 april a.s. een bondige motivatie met cv naar de afdeling Personeel & Organisatie: personeelenorganisatie@beeldengeluid.nl. Video-sollicitaties zijn ook van harte welkom!

Wil je meer weten over deze vacature, dan kun je bellen met Anja Koning, hoofd P&O, (035) 6775982 of stuur een mail naar akoning@beeldengeluid.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*