Beau Blijft Binnen: live-talk tv vanuit Beau’s woonkamer

Live vanuit zijn huiskamer in Amsterdam, maakt Beau van Erven Dorens dit weekend zijn gloednieuwe RTL 4-programma ‘Beau Blijft Binnen’. Omdat iedereen thuis moet zitten en veel mensen hun verhaal kwijt willen, bedacht Beau deze week spontaan een talk tv-achtig programma om te praten over alles dat ons op dit moment bezighoudt. 

Beau Blijft Binnen is morgenavond 28 maart aansluitend op BankGiro Miljonairs te zien.

5 Comments

 1. Hey Beau,

  Mooie actie!
  Het is even omschakelen maar noodzakelijk om zoveel mogelijk binnen te blijven.
  Altijd van belang om je verhaal te doen.
  Vanmiddag een sortiment van “houseparty” meegemaakt van mijn dochter via face-time.
  Het is een wonderlijke tijd om op deze manier je vrijdagmiddag borrel te vieren…
  Het is van belang om in deze tijd je plezier en gezelligheid kwijt te kunnen.
  Dus contact en praat bij.
  Tot horens,

  Met vriendelijke groet,

  Trea

 2. Dag Beau, ik zie dat je het moeilijk heb met je kinderen die ook binnen moeten blijven. Ik ben docent van een Praktijkschool. (Wil niet op tv). Onze leerlingen hebben meestal geen rugtas mee ze willen (kunnen) geen huiswerk maken, op een enkeling na. Hoe moet ik praktijkles aan ze geven? Vele kinderen hebben (geen geld) pc. Mijn leerlingen zitten speciaal op een Praktijkschool omdat ze theorie lessen niet aan kunnen. En nu zijn geen praktijklessen aan een maar theorielessen via kopieën of via de pc. Nu ervaren ouders hoe het isom ze aan het werk te krijgen. Docenten hebben voor de kinderen/leerlingen en ouders moeten staken. Zouden ouders nu gaan staken omdat ze zien dat doceren echt een waardevol vak is? Ik heb voor mijn ex leerlingen ( met een licht verstandelijke peperking) een avondschool gestart in de Bijlmer. De oudste ex leerling is 58 jaar. Is dit een onderwerp voor je programma?

 3. Hey Beau ,
  Ik zit alleen thuis en heb het Corona virus .
  Mijn man ligt in het ziekenhuis ook met het Corona virus . Eerst op de intensive care en nu afdeling met alleen maar Corona patiënten . Veel mensen willen mijn symptomen weten . Ja dat waren er vele . Nu ben ik bijna beter . Groetjes Jolanda

 4. Hey Beau Ik ben IC verpleegkundige, ik ben helemaal klaar met de ( overigens goed bedoelde ) waardering van de zorg van de overheid. Nu lijken wij ineens het meest belangrijke beroep ter wereld te hebben, maar als dit corona-gedoe voorbij is, is iedereen ons weer snel vergeten en kunnen we weer op de barricades voor 1% loonsverhoging. Wij kampen al jaren met tekorten. Dat die loonsverhogingen niet gehonoreerd worden is omdat dat dan meteen voor het hele ziekenhuis personeel geldt en daarom te duur is. Wat er dus moet gebeuren is dat de verpleegkundigen een eigen CAO moeten hebben, dan is het allemaal WEL betaalbaar. Maar de grootste frustratie is nog wel : na 3,5 jaar verpleegkunde, 1,5 jaar hartbewaking en 2 jaar ic studie, de diploma’s niet erkend worden als HBO. Echt belachelijk! Wij hebben absoluut een HBO werk en denk niveau!! Wij willen dis dat ons diploma HBO erkende wordt. Het is voor ons nu daarom niet eens mogelijk om wat anders te gaan doen, we worden bv niet eens meer in de thuiszorg aangenomen omdat je daar ook een HBO diploma voor nodig hebt. Misstanden in de zorg!!!!, grrrrr.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*