Bastiaan Ragas lanceert eerste streamingplatform betalingstransactie 24Streamer

Een nieuwe inkomstenbron, niet alleen voor artiesten maar voor elke ondernemer die live content wil laten streamen. Denk aan artiesten, sporters, sprekers, maar ook therapeuten en koks.

Veel activiteiten zijn ten gevolge van de coronamaatregelen afgelopen maanden afgelast of verplaatst. En de vraag is voor hoelang dit blijft. Creatives en technici hebben daarom de handen ineen geslagen om een platform te creëren met directe inkomsten voor de streamer. Met 24Streamer kan de streamer op een real-time dashboard zien wat zijn inkomsten zijn. Op dinsdag 8 september introduceert 24Streamer het interactieve livestream platform. 

Virtuele lockdown maar toch interactie
Al tijden zijn de mogelijkheden voor events beperkt, want ook de evenementenindustrie zit al maanden in lockdown. De verspreiding van het virus brengt met zich mee dat mensen minder bereid zijn deel te nemen aan publieke bijeenkomsten. En ondanks gelegenheden weer zijn geopend, blijven veel restricties van kracht. Alleen evenementen met maximaal 100 aanwezigen zijn toegestaan.

Door het coronavirus en de bijbehorende beperkingen is digitalisering in een versnelling terechtgekomen. Zo is content streaming een van de krachtigste manieren om alsnog een (groter) publiek te bereiken. Zonder naar een evenement, musea, concert of sportschool te gaan. 24Streamer is dan ook een interactief platform voor verschillende disciplines; van theater tot aan yoga tot en met kooklessen. Door het inzetten van interactieve tools kunnen deelnemers online alles doen wat normaliter alleen op locatie kan. ”Als event- en artiestenmanager weet ik hoe groot de behoefte is in de markt voor een tool als 24Streamer. Dit is ook de tijd voor onze branche om te innoveren en nieuwe mogelijkheden te implementeren’’, aldus Marc Hofstede, Ambassadors of Entertainment.

Toegankelijk voor iedereen om eigen publiek te bereiken
Als streamer bepaal je zelf het bedrag per stream event en je krijgt binnen 14 dagen uitbetaald. Bastiaan Ragas, één van de oprichters van 24Streamer: ‘‘Niet alleen artiesten en muzikanten zitten thuis. Eveneens andere makers, sporters en sprekers lopen publiek en inkomsten mis. 24Streamer biedt middels technologische innovatie de mogelijkheid om alsnog publiek te bereiken én om inkomsten te genereren. Toegankelijkheid en bruikbaarheid staan centraal, daarom is het platform voor iedereen en voor elke discipline.’’

Dinsdag 8 september om 16.00 uur is de officiële lancering van 24Streamer in The Student Hotel in Amsterdam. Dennis van Aarssen, winnaar van The Voice, bijt de spits af en geeft als eerste een performance via het platform.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*