Bart Nolles is de nieuwe presentator van ‘Tour Du Jour’

Sportjournalist Bart Nolles (36) wordt de nieuwe presentator van ‘Tour Du Jour’ bij RTL 7. Samen met Michael Boogerd ontvangt hij dagelijks wielerkenners om de etappes en ook de rustdagen door te nemen.

Ook dit jaar komt ‘Tour Du Jour’ live vanuit de haven van Breda. Vanaf 7 juli, elke dag om 20.30 uur, is Café Binnen het trefpunt voor wielerfans. Filemon Wesselink doet vanuit het hart van de Tour verslag en interviewt de renners voor en na de etappes.

Nolles: “Na jaren een talkshow bij de regionale omroep en verschillende programma’s bij RTL te hebben gepresenteerd, is dit een geweldige kans. Al van kinds af aan volg ik alles wat met wielrennen te maken heeft op de voet. Ik heb als liefhebber vaak langs de kant gestaan bij etappes van de Tour de France. Dit jaar denk ik dat we met grote Nederlandse renners als Dumoulin, Mollema en Groenewegen een Tour krijgen die enorm gaat leven. Daar maak ik graag een scherp programma over met spraakmakende tafelgasten die bakken wielerkennis over de kijker uitstorten.”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*