Baptiest Coopmans (Ziggo) op de Perstribune

Het NPO Radio 1 media- en sportprogramma De Perstribune van MAX ontvangt komende zondag vanaf 12.00 uur Ziggo-baas Baptiest Coopmans en oud-shorttrackster Monique Velzeboer.

Baptiest Coopmans, CEO van Ziggo, timmert flink aan de weg in medialand. Hij debuteerde onlangs in de top tien van machtigste mediamensen van Nederland van vakblad Broadcast Magazine. Met Ziggo lanceerde hij afgelopen jaar een ‘gratis’ sportkanaal met boegbeeld Jack van Gelder. In De Perstribune vertelt Coopmans wat de verdere ambities zijn. 

Monique Velzeboer is voormalig top-shorttrackster. Bij de Olympische Spelen van Calgary, in 1988, behaalde ze goud, zilver én brons. In 1993 sloeg het noodlot toe: na een val raakte Velzeboer gedeeltelijk verlamd. In een rolstoel pakte ze haar leven weer op en werd ze succesvol fotografe.

‘Vliegende keep’ Jules van der Wardt is zondag bij voormalig veldrijder Richard Groenendaal. Met hem blikt hij terug op het jaar 2000, waarin Groenendaal wereldkampioen werd. De rubriek Kassie Kijken van tv-recensent Ron Vergouwen heeft deze week als thema ‘andermans leed’. 

In De Perstribune zijn verder liveverslagen te horen van het NK schaatsen in Heerenveen en de eredivisiewedstrijd AZ-Feyenoord.

MAX: De Perstribune
Zondag 24 januari 2016
Vanaf 12.00 uur op NPO Radio 1
Presentatie: Govert van Brakel & Elles de Bruin
www.deperstribune.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*