AVROTROS start volgende maand met MINDF*CK

Vanaf maandag 5 januari 2015 start het populair-wetenschappelijk illusie programma Mindf*ck bij AVROTROS op NPO 3. Hierin krijgen bekende en onbekende Nederlanders wekelijks onverklaarbare illusies voorgeschoteld. AVROTROS zendt het programma uit in navolging van de succesvolle goochelprogramma’s De Magische Winkel en Street Magic op NPO Zapp.

Mindf*ck rekent af met het klassieke goochel-imago van glittergordijntjes en doorgezaagde assistentes. De kijker krijgt inzicht in achterliggende psychologische principes, zoals non-verbale communicatie, misleiding en beïnvloeding van het onderbewustzijn. Op speelse wijze worden fundamentele vragen opgeroepen: Zijn wij wel de baas over onze eigen keuzes en kunnen wij onze waarneming wel vertrouwen?

Victor Mids is presentator van het programma en is zowel illusionist als arts. In Mindf*ck combineert hij zijn jarenlange magische expertise met de kennis die hij heeft over de werking van de hersenen. Middels illusies en experimenten maakt hij het onmogelijke voor heel even mogelijk. In Mindf*ck verbaast Victor Mids onder anderen: Victor Reinier, Lauren Verster, Gerard Ekdom, Spike, Susan Smit, Ben Saunders, Kim Feenstra en Fedde Le Grand.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*