AVROTROS start realityserie over Nationale Opera

Na het succes van de in 2013 en 2014 uitgezonden realityseries ‘Bloed, zweet, en snaren – De mensen van het Concertgebouworkest’ en ‘Bloed, zweet, en blaren – De mensen van Het Nationale Ballet’ start AVROTROS dit voorjaar met de productie van een  nieuwe serie, ditmaal over De Nationale Opera. AVROTROS is vereerd dat De Nationale Opera zijn medewerking aan deze serie heeft toegezegd en blij om opnieuw samen te werken met producent De Haaien uit Amsterdam.   

 De Nationale Opera – gevestigd in Amsterdam en onderdeel van de overkoepelende organisatie Nationale Opera & Ballet – viert in het seizoen 2015-2016 haar 50-jarig jubileum. Het zijn de mensen die bij De Nationale Opera werken die de sleutel vormen tot een al decennia durend succes. Dat zijn natuurlijk operadirecteur Pierre Audi, chef-dirigent Marc Albrecht, de topzangers uit binnen- en buitenland, maar ook bijvoorbeeld het Koor van De Nationale Opera, de gastdirigenten, de regisseurs, de artistieke staf, evenals de mensen van de techniek, de kostuumafdeling en het decoratelier. In de realityserie ‘Bloed, zweet en aria’s – De mensen van De Nationale Opera’ wisselen stress, hartstocht en topprestaties elkaar af, op het podium en achter de schermen, maar ook thuis. Zo geeft de serie, die uitgezonden wordt in de herfst van 2015, de kijker een exclusieve blik in de wereld van De Nationale Opera.
 
Bloed, zweet en snaren II
Producent De Haaien werkt op dit moment samen met AVROTROS eveneens aan een vervolg op de eerste serie van ‘Bloed, zweet en snaren – De mensen van het Concertgebouworkest’. AVROTROS zendt de tweede serie van ‘Bloed, zweet en snaren’ uit in de zomer van 2015.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*