AVROTROS organiseert 2e Zapp Cupcake Event in Vondelpark

Zaterdag 19 september vindt voor de tweede maal het Zapp CupCake Event plaats. Na het succes van vorig jaar nodigt Tim Douwsma wederom jonge cupcakeliefhebbers en hun ouders uit om aanwezig te zijn bij dit zoete evenement, in het VondelCS in het Vondelpark Amsterdam.

 “Alle kinderen tot 14 jaar kunnen zich uitleven met spelletjes zoals CupCake-happen en CupCake-twister. Het CupCake-event is de aftrap van een nieuw seizoen CupCakeCup dat in de kerstvakantie te zien is op Zapp”, aldus presentator Tim Douwsma. Aanmelden voor het event kan enkel online

De kids kunnen zich op het event uitleven met onder andere CupCake-vangen, CupCake-happen en het hilarische CupCake-twister. Ook leren kinderen hoe je het mooist een cupcake kan versieren en is er een groot Zapp springkussen. Tijdens het event worden ook opnames gemaakt voor de CupCakeCup 2015. Bijna 100 jonge bakkertjes zijn reeds uitgenodigd om mee te doen aan de eerste selectieronde die plaatsvindt op dit Zapp CupCakeCup event. 

De beroemde meester patissier Robert van Beckhoven en patissier Rémy Duker zijn ook weer van de partij. Zij beoordelen in twee rondes de cupcakes van de kandidaten en bepalen wie uiteindelijk door mag naar de studiorondes van CupCakeCup 2015.

Zapp CupCake Event, zaterdag 19 september in het VoncelCS in het Vondelpark te Amsterdam

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*