AVROTROS haalt Ali B-programma offline

AVROTROS heeft de afleveringen van “Ali B en de Muziekkaravaan” offline gehaald na overleg met Ellen ten Damme. Ten Damme zegt tijdens de opnames seksueel grensoverschrijdend gedrag van Ali B te hebben ervaren in 2014.

AVROTROS bevestigde het verwijderen van de afleveringen gisteren in RTL Boulevard. Hoewel Ten Damme geen aangifte deed, meldde ze het incident bij de politie, wat heeft bijgedragen aan de vervolging van Ali B. Ali B staat op 12 en 13 juni voor de rechter voor deze en andere zedenzaken.

3 Comments

 1. Het is een schande dat mensen als Ali B. Marco B. etc. door ongegronde beschuldigingen vernietigd kunnen worden door “vrouwen” die blijkbaar in deze linkse westerse “beschaving” mannen en hun levens kunnen maken en breken zonder hiervoor enig bewijs te hoeven leveren. In navolging van dit matriarchale terrorisme kunnen “moeders” kinderen beroven van hun vader en worden hierbij gesteund door media politie “vrouwe” justitia en de rechterlijkge macht doe allen voor meer dan 70% gedomineerd worden door dit haatdragende “ras” dat zich helaas “vrouw en moeder” noemt. Hier moet een einde aan komen. Mannen… verenigt u.

  • Het is wellicht beter om commentaren uit te schakelen, dan hoef/kan ik dit ook niet schrijven, haha. Onderbuikgevoelens wereldwijd delen wekt veel onrust op.
   Wat betreft dit bericht over een omroep die een programma offline haalt: dat is gewoon feitelijk. Neem het tot je, en vorm jouw mening. Dat is wat nieuws teweeg brengt. Een hele andere stap is die mening op een wereldwijd net te zetten.
   (ik besef dat ik dit nu ook doe, omdat het kan)
   Wat zou het heerlijk zijn om terug te gaan naar de tijd, en dat was een heeeeeeele lange periode, dat dit simpelweg niet kon. Hoe meer wij communiceren op “deze manier” hoe verder wij uit elkaar komen te staan.

 2. Beste lezer,

  Deze site plaatst alleen berichten als de mening hen welgevalt.
  Dat zegt genoeg over de tekst “spreekbuis” en van wie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*