Astrid Joosten presenteert nieuw NPO Radio 1-programma

Astrid Joosten spreekt ondernemers die out of the box oplossingen zoeken om hun bedrijf draaiende te houden tijdens de coronacrisis.

De coronacrisis heeft enorme gevolgen voor de economie en voor ondernemers. Toch zie je gelukkig ook voorbeelden van bedrijven die out of the box weten te denken en de koers van hun bedrijf omgooien. De aspergekweker, die zijn asperges niet meer kwijt kan in de horeca, en op het idee komt om een drive-in te openen op een parkeerterrein. Een producent van tenten die, nu niemand gaat kamperen en er geen partytent wordt opgezet, besluit om het materiaal van de plastic raampjes te gebruiken om beschermende zeilen van te maken voor caissières. In deze barre tijden zijn er gelukkig lichtpuntjes en laten mensen zich van hun meest creatieve kant zien. In het nieuwe dagelijkse radioprogramma ‘Astrid Out of the Box’ interviewt Astrid hen over hun keuzes en hoe ze op hun nieuwe plannen zijn gekomen. Een positief programma waarin oplossingen en creativiteit centraal staan.  

Astrid: “De coronacrisis heeft ons leven volledig op zijn kop gezet. Veel ondernemers zien hun inkomsten drastisch afnemen en het gaat nog wel even te duren voordat we terug bij de normale situatie zijn. Na de eerste weken van shock, zie je steeds vaker dat mensen creatieve oplossingen vinden voor hun bedrijf. Ik ben nieuwsgierig hoe ze op deze out of the box ideeën zijn gekomen. Deze lichtpuntjes verdienen wat mij betreft een podium, zodat zij hopelijk meer mensen op nieuwe ideeën kunnen brengen.”

 ‘Astrid Out of the Box’ is vanaf maandag 4 mei de hele maand mei van maandag tot en met donderdag te horen van 13.30-14.00 bij BNNVARA op NPO Radio 1.


1 Comment

  1. Erg leuk programma en goed idee om creatieve oplossingen te delen. Ik ben zelf werkzaam in de kledingindustrie die enorm onder druk staat door de hele situatie. Ook ik heb een creatieve oplossing over hoe wij de kleding supplychain zouden moeten veranderen om deze periode te overbruggen en Corona proof te worden in de toekomst. Lijkt me leuk mijn initiatie via het programma van Astrid te delen

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*