Astrid de Jong presenteert Gelukkig 2021 bij MAX op NPO Radio 1Op zondag 3 januari tussen 20.00 en 22.00 uur presenteert Astrid de Jong Gelukkig 2021 bij MAX op NPO Radio 1. Astrid de Jong onderzoekt wat geluk eigenlijk is, wie het heeft en wat je moet doen om het te krijgen. 

De luisteraar hoort inzichten van onder anderen Guido Weijers, de cabaretier ging op zoek naar geluk en maakte er ook een voorstelling over. Waar vind je geluk als je gezondheid niet meewerkt? Snowboardster Bibian Mentel bij wie veertien keer kanker werd geconstateerd vertelt erover. 

Ook komen socioloog en geluksdeskundige Ruut Veenhoven en hoogleraar psychiatrie Damiaan Denys aan het woord. Verder het verhaal van Bea Post, zij begeleidt mensen die de Postcode Loterij winnen. En een 100-jarige over de meest gelukkige momenten in het leven van een eeuw. Ook is er livemuziek van Lucky Fonz III.

Luisteraars kunnen via de NPO Radio 1-app hun verhaal over geluk insturen. Het meest indrukwekkende verhaal verdient een smaakvolle prijs! 

Gelukkig 2021
Zondag 3 januari
Tusssen 20.00 – 22.00 uur op NPO Radio 1
Presentatie: Astrid de Jong
www.maxvandaag.nl

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*