Arnold Karskens: ‘Onze omroep blijft zich inzetten om de ongehoorde stem van veel Nederlanders te vertolken”

Omroep Ongehoord Nederland heeft verheugd kennis genomen van het besluit van staatssecretaris voor Cultuur en Media Steven van Weyenberg (D66) om het verzoek van de NPO af te wijzen en de voorlopige erkenning van Ongehoord Nederland in stand te laten. Hiermee handhaaft hij het voorgenomen besluit van zijn voorganger Gunay Uslu.

Voorzitter Arnold Karskens meldt: “Onze aspirant-omroep heeft de laatste twee jaar bewezen een belangrijke rol te spelen in het unieke pluriforme publieke bestel. Dat de belangrijke thema’s als massa-immigratie, klimaathysterie, woke en de toenemende macht van de EU die ON! aansnijdt worden gewaardeerd, blijkt uit de hoge waardering van ons opinieprogramma Ongehoord Nieuws door de kijker. ON! vertegenwoordigt een belangrijk politiek geluid in ons land, hetgeen ook blijkt uit de recente verkiezingsuitslag voor de Tweede Kamer. Onze omroep blijft zich inzetten om de ongehoorde stem van veel Nederlanders te vertolken.”

6 Comments

  1. Daar is zuur links niet blij mee. Zag je ze kijken toen Bosma werd gekozen tot Kamervoorzitter. De zelfde scheve gezichten zullen zuurlinkse omroepen en bollenboze getrokken hebben (binnenskamers).

    • Want ON moet gewoon van jouw en mijn belastinggeld kunnen liegen. Dat is namelijk wat er gebeurt, TvKijker.

      Over Bosma: die heeft letterlijk gezegd dat tegenstanders van de PVV 30 jaar moeten worden opgesloten. Maar goed, daar mag je natuurlijk niks van zeggen want dan ben je zuur.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*