Armin van Buuren verlengt contract bij 538

Armin van Buuren maakt bekend dat zijn radioshow A State of Trance de komende jaren te horen blijft op Radio 538. De twee uur durende show trekt wekelijks veertig miljoen luisteraars uit meer dan 80 verschillende landen en leverde de vijfvoudig nummer 1-dj van de wereld meerdere jaren achter elkaar de award voor Best Mix Radio Show tijdens de Winter Music Conference in Miami.

Menno de Boer, radiodirecteur van 538: “Er zijn maar weinig dj’s die nét zoveel passie in het radio maken stoppen als het maken van grote hits. Zijn shows zijn uitdagend en nemen je mee in een muzikale trip dwars door de geluidsbarrière. Armin = 538! We zijn heel trots dat we dat de komende tijd samen kunnen uitdragen.”

Van Buuren: “A State Of Trance is nu al ruim zeven jaar te horen op Radio 538 en ik ben heel blij dat we onze langdurige samenwerking kunnen doorzetten de aankomende jaren. Ik heb een gevoel dat we samen de dancemuziek nog steviger op de kaart hebben gezet in Nederland en ben heel trots dat we dit sinds een jaar ook met beeld op TV 538 kunnen doen. Het is een prachtige samenwerking met een top team waarbij passie voor muziek centraal staat en ik ben heel blij dat we hier nog lang mee door gaan!”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*