Arjen Lubach met talkshow vanaf 21 februari op NPO 1

Arjen Lubach heeft vadaag de startdatum van zijn nieuwe talkshow De Avondshow – met Arjen Lubach bekendgemaakt.

Via Twitter laat de presentator weten dat het programma start op maandag 21 februari. De show is vier dagen per week te zien, namelijk van maandag tot en met donderdag op NPO 1.


6 Comments

  1. Zonde dat dit weer uitgemolken moet worden en dan ook nog eens 4 dagen. Had hem gewoon een grote zaterdagavondshow gegeven. Kun je mooi afwisselen met Even van tot hier en Dit was het nieuws. Had je het hele jaar door op zaterdagavond 21.30u een goed satirisch programma gehad waarin op een goede manier de week door genomen werd. Hoeven de mensen ook niet meer bloot de worden gesteld aan Spaansers.

  2. 20 minuten per avond, waarschijnlijk dagelijks rond een uurtje of 6 opgenomen en daarna ‘lekker snel’ gemonteerd en voorzien van een lachband. Lubach kan het niet zonder z’n sekte (lees:redactie) en autocue.

  3. Dat wordt niets. Lubach was briljant maar kleurt tegenwoordig ook behoorlijk binnen de lijntjes en politiek correct qua humor/satire en is niet scherp waar hij scherp moet zijn. Maar dat is met bijna alle cabaret/standup comedy tegenwoordig.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*