Arie Slob: ‘NPO moet naar eigen organisatie kijken’

Nu de reclame-inkomsten weer dalen heeft minister Slob weer aangegeven niet bij te willen springen.

Slob: ‘Als de reclame-inkomsten dalen, zoals nu lijkt te gebeuren, ontstaat er straks toch een probleem, want dan zal er minder geld binnen komen dan men verwacht heeft. Er ligt nu een duidelijke opdracht bij de NPO om mij te informeren over hoe ze dat gaat invullen als dat gat ontstaat. Dit jaar heb ik uit de algemene mediareserve het gat kunnen dichten. Dat gaat straks niet meer en dat is de werkelijkheid. Je kunt ook eens heel goed naar je eigen organisatie kijken. Het hoeft niet direct programma’s te gaan kosten of wat dan ook, maar dat is aan hen en ik ga niet op hun stoel zitten. Ik wacht al enige tijd – dus ik hoop dat het er wel een keer van gaat komen – op de voorstellen die zij zelf gaan ontwikkelen.’

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*