App NTR Routes met de Van Rossems is een succes

De gratis app NTR Routes is al 25.000 keer gedownload. De app werd gelanceerd bij de informatieve serie Hier zijn de Van Rossems, maar ook andere televisieprogramma’s van de NTR krijgen er een plek in.

Met de app NTR Routes kun je korte filmpjes bekijken bij bezienswaardigheden in steden. Zo kun je op dezelfde manier als Maarten, Sis en Vincent van Rossem een tour door een aantal steden maken. Aan de hand van hun korte verhalen bij interessante plekken ontdek je de steden op een verrassende en leerzame manier. Morgen is de laatste aflevering te zien. Historicus Maarten, kunsthistorica Sis en architectuurhistoricus Vincent van Rossem verkennen dan het Duitse Essen, dat rijk is aan industrieel erfgoed. Ook van deze wandeling is een wandeling opgenomen in NTR Routes.

De app NTR Routes is gratis te downloaden in de App Stores van Google en Apple. NTR Routes is zowel op mobiel als tablet te gebruiken.

Het idee voor de app komt voort uit de NTR Challenge, een interne competitie onder medewerkers van de NTR, met als doel de innovatie binnen de eigen omroep te stimuleren. Na Hier zijn de Van Rossems wordt het aantal routes in de app verder uitgebreid en worden steeds meer speciale locaties in Nederland met video verrijkt.

Meer informatie over de app is te vinden op de pagina www.ntrroutes.nl.

UPDATE 30 mei 2018:

De serie Hier zijn de Van Rossems wordt door de NPO nu continu herhaald (vrijwel elke werkdag op 19.40 uur op NPO 2). In de oude series wordt nog verwezen naar de app. De app is vervangen door een stedenkaart: www.vanrossems.nl. Van alle steden die de Van Rossems bezoeken (ook die van de oude series) zijn daarop fragmenten per stad te zien, mét de toelichtingen van Maarten, Sis en Vincent van Rossem.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*