Antoinette Hertsenberg op De Perstribune van MAX

Zondag 15 mei zijn presentatrice Antoinette Hertsenberg en volleybalster Yvon Beliën te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune van MAX, tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1.

Antoinette Hertsenberg, de mediagast in het eerste uur van De Perstribune tussen 12.00 en 13.00 uur, is al ruim 25 jaar het vaste gezicht van consumentenprogramma Radar. Sinds eind april is Hertsenberg te zien in het nieuwe programma Beter! van de AVROTROS. In dat programma probeert de presentatrice bewoners van een volkswijk in Deventer te helpen om gezonder te leven.

Yvon Beliën, de sportgast in het tweede uur van De Perstribune tussen 13.00 en 14.00 uur, is voormalig volleybalster van Oranje. In februari maakte ze bekend te stoppen als international. De 28-jarige middenaanvalster speelde meer dan 250 interlands. In 2015 en 2017 won ze met Oranje zilver op het EK. Op de Spelen van Rio werd ze vierde met Nederland.

In De Perstribune signaleert mediadeskundige Ron Vergouwen verder opvallende mediatrends uit heden en verleden. De Perstribune wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes. 

De Perstribune
Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Bij MAX op NPO Radio 1
Presentatie: Margreet Reijntjes

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*