Antoinette Beumer verbindt zich aan RTL

Regisseur en schrijfster Antoinette Beumer verbindt zich aan RTL / Videoland als Creative Producer Fictie.

In deze functie zal zij zich voornamelijk bezighouden met de ontwikkeling van nieuwe titels op gebied van series, films en documentaires, het scouten van talent en het initiëren van samenwerkingen waaronder coproducties met het buitenland.

Ze is de komende zes maanden verbonden aan RTL en als de samenwerking van beide kanten goed bevalt, keert ze terug na de opnames van haar film ‘Mijn vader is een vliegtuig’.

RTL CEO Sven Sauvé: “We zijn trots en blij dat we kunnen aankondigen dat Antoinette Beumer zich bij RTL aansluit. Met haar halen we een zeer ervaren maker en vooral ook een fantastische verhalenverteller in huis. Aangezien we steeds meer fictie in eigen huis ontwikkelen voor zowel de zenders als Videoland, zijn haar expertise en netwerk van onnoemelijke waarde. Naast een vakvrouw is Antoinette ook nog eens een inspirerend en leuk mens met een goeie dosis relativering en humor.”

Antoinette Beumer is regisseur van onder meer ‘Hertenkamp’, ‘Spangen’, ‘De Gelukkige Huisvrouw’, ‘Loft’ en ‘Soof’. In 2018 verscheen haar debuutroman ‘Mijn vader is een vliegtuig’.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*