Antoin Peeters, Maarten Ducrot en Ron Vergouwen bij De Perstribune

Het NPO Radio 1 media- en sportprogramma De Perstribune van MAX ontvangt op zondag 10 mei RTL Nieuws-presentator Antoin Peeters, oud-wielrenner Maarten Ducrot en recensent Ron Vergouwen. 

Deze week werd bekend dat Antoin Peeters een vaste plek krijgt bij het RTL Half Acht Nieuws, na het vertrek van Rick Nieman later deze maand. Antoin is al vijftien jaar werkzaam bij het RTL Nieuws en sinds enkele jaren ook de vaste royaltyverslaggever. Hij vertelt over het belang van een vertrouwd gezicht bij het nieuwsprogramma. Verder blikt hij terug op het koninklijke nieuws van de afgelopen week, zoals de Dodenherdenking, de ‘royal baby’ in Engeland en de ophef om de man die de Koning beledigde.

Maarten Ducrot is sinds 2004 wielercommentator bij de NOS. Als wielrenner werd hij wereldkampioen ploegentijd in 1992 samen met onder andere Gerrit Solleveld. Hij begon als professional in de Kwantum-ploeg van Jan Raas. Hij won etappes in de Tour de France, Ronde van Romandië en Dauphiné Liberé. Naast zijn werk als wielercommentator begeleidt hij organisaties bij het verbeteren van hun prestaties.

Recensent Ron Vergouwen blikt in Kassie Kijken terug op afgelopen tv-week en verslaggever Jules van der Wardt, alias De Vliegende Keep, is deze week bij Roy Makaay, oud-speler van Feyenoord en Vitesse. Deze clubs zouden komende zondagmiddag eigenlijk tegen elkaar moeten spelen, maar de wedstijd is verplaatst naar maandagavond. 

De presentatie is in handen van Govert van Brakel.

MAX De Perstribune 
Zondag 10 mei 2015 
Vanaf 12:15 uur op NPO Radio 1 
www.deperstribune.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*